Canada Goose Lodge Väst

Kanada är belägen i den södra marginal av Nordpolen, de vinterväder mycket är kallt och upp till nästan sex månader, så har en höga krav på varma kläder. På grund av sitt område särdrag,Kanada komma in i being många världsklass professionella coldproof varumärken, är Canada Goose en av dem.

I bomull, ull, naturligt siden och fjäder fyra naturliga hålla sig varm material, de ner fjäder termisk prestanda är bäst. De forskningsinstitutioner av Frankrike och Tyskland beröm de ner fjäder som den bästa sängkläder . Alla Canada Goose produkter används begagnad högkvalitativa ner fjäder, så det är varma funktioner är bäst.

Canada Goose Lodge Väst Rea

Canada Goose Lodge Väst Uppkopplad:De Lodge väst använder också acceptera midja drapering process, även bära i den kalla vintern du kommer också att ha en bit mode. Andra detaljer: nacke pull sladd dra åt design, en-hand justerbar fåll, kan hålla ut den kalla vinden; Efter halsen användning stickning borstad, varm och bekväm.

Canada Goose Lodge Väst Outlet:Den coldproof rang av här västen är TEI1,kan användas i på minus 5 °C miljöer (Denna standard är forskat av Canada Goose,från TEI1 till TEI5). Det finns två händer-pocket och en vänster främre bröstficka med blixtlås ficka. Lämplig för vardagsbruk slitage,nöjesresor,skidåkning och så vidare.

Canada Goose Lodge Väst Pris:Denna väst Yttertyg använda Basecamp 20D™ vilka som är Canada Goose forskat i många år. High-end varumärke, arbetar-klassen, varm och stark, är priset lite dyrt, men definitivt valuta för pengarna. Denna hög kvalitet dunväst är en nödvändiga saker för den kalla vintern, köp nu kan du njuta av en stor rabatt, tveka inte.

Canada Goose Lodge Väst Erbjuda:Många människor förstår inte vad excels Canada goose ha och varför den älskad av människor runt om i världen, även stjärnorna och statliga ledare också dess fans, inte bara på grund av dess utmärkta varma köldbeständighet , och mer viktig är Canada goose urval material och utförande är verkligen fantastiskt. Dunväst är också mycket bra.

Idag, det "Canada Goose" är helt enkelt en svepte världen, förutom sin värme, är dess handsome utseende design också en av de viktigaste punkten för älskad av människor runt om i världen.

Canada Goose Outlet

Bästa Canada Goose Väst Outlet Butiker